Gastenboek / Guestbook / Livre d’or

NL Schrijf hier uw ervaringen met Le Soleil of lees wat anderen te zeggen hebben.
EN Write your experiences at Le Soleil or read what others have to say. You can write in any language you prefer.
FR Écrivez ici vos expériences avec Le Soleil ou lisez ce que les autres ont à dire.

4 Comments on “Gastenboek / Guestbook / Livre d’or”

  1. Vanaf 27 juni tot 4 juli 2020 hebben we een heerlijke week in een authentieke Franse boerderij, naturistisch, doorgebracht, waarin de Nederlandse eigenaars een prachtige gite hebben gemaakt die zeer geschikt is om in uw blootje uw vakantie te beleven. Het was voor het eerst dat we in dit deel van Frankrijk onze vakantie in een gite doorbrachten. En daar hebben we nog geen minuut spijt van gehad. In een paradijselijk oord midden in de natuur en omgeven door vriendelijke kleine dorpjes ligt dit unieke paradijsje “Le Soleil”. Le Soleil is een mooie ruime en volledig ingerichte 4 persoons gite met een zonnige en op het zuidwesten liggende tuin. De gite is authentiek Frans en ook het interieur doet echt Frans aan. De ontvangst was zeer hartelijk met een erg vriendelijke en behulpzame gastheer/vrouw. Zij kunnen u alles over de omgeving vertellen en maken u wegwijs over het leven in Frankrijk in dit gebied. De gite is compleet ingericht, zelfs aan een wasmachine en vaatwasser was gedacht. We hebben heerlijk en in alle stilte geslapen op een grand-lit. Buiten op het terras was gedacht aan meubilair met bij het zwembad heerlijke ligstoelen met kussens en parasol. Het zwembad was heerlijk verkoelend, zelfs voor koukleumen is het ook zeer geschikt. De watertemperatuur was in onze week al gestegen tot 28 graden. Kortom een heel mooi en rustig paradijsje. In onze week was het weer iets minder maar in de zon warm genoeg om heerlijk bloot te kunnen recreëren. Het uitzicht vanaf het terras is in de avond adembenemend wanneer de zon achter de horizon verdwijnt en een prachtig gekleurde hemel achterlaat. Ook is er de mogelijkheid om je te laten masseren. Zowel de gastheer als de gastvrouw geven een heerlijke ontspanningsmassage waarbij 4-handen massage ook tot de mogelijkheden behoort. Het verblijf in “Le Soleil” kunnen wij zeer aanbevelen en het bezoeken van de stadjes en de omgeving is zeker de moeite waard. Hier komen we zeker nog eens terug!!

  2. van 12-19 september hebben wij een heerlijke week gehad in Le Soleil: wat een mooie, vrije en rustgevende plek. De gite is gezellig en compleet ingericht en we hebben heerlijk genoten van de zon en schaduw in de tuin en het zwembad. Zeker aan te raden.

  3. Un havre de paix au calme, dans une région magnifique . Des hôtes très sympatiques . Nous avons passé des vacances dans Le soleil ,parfaites, gastronomiques, reposantes, joyeuses , et rafraîchissantes grâce à la piscine.

  4. Ruud and Arna were extremely welcoming and were so helpful in recommending local Gourmand Marche nights and a vineyard tour with dinner too.
    The gite was well equipped and we needed to ask for nothing more. The bed was super comfy with a lovely breeze running through it at night. We loved the outside space, there were some good cosy corners to enjoy the peace, tranquility and nature. The pool was perfect to cool down in. We would recommend a stay here and hope to be back one day.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *