Algemene voorwaarden

Met uw betaling aan Le soleil Dordogne bevestigt u met de hieronder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan.

1. Reserveren
1.1 U kunt telefonisch of via internet reserveren. Deze reservering is pas definitief na ontvangst van 30% van de totale huursom binnen een week na de datum van reservering.
1.2 Het restant van de huursom dient 6 weken vóór aankomstdatum voldaan te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aankomstdatum dient de totale huursom direct betaald te worden.
1.3 Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald, de annuleringsvoorwaarden zijn dan onverminderd van kracht (zie punt 2).

2. Annuleringsvoorwaarden
2.1 Annuleringen door huurder dienen schriftelijk te worden doorgegeven aan Le Soleil Dordogne. Soleil Dordogne zal na ontvangst een annuleringsbevestiging zenden.
2.2 Bij annulering door huurder tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht.
2.3 Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd.
2.4 U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Aansprakelijkheid huurder en waarborgsom
3.1 Tijdens uw verblijf in de vakantiewoning van Le Soleil Dordogne is de huurder volledig aansprakelijk voor het gehuurde huis, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door uw toedoen en/of door uw reisgenoten / gasten, dient terstond geheel door u vergoed te worden aan de verhuurder.
3.2 De borg voor Le Soleil is € 300,-. Deze dient u te betalen met de laatste aanbetaling en wordt binnen 1 week na uw vertrek, met aftrek van onvoorziene kosten zoals beschadiging van goederen of meubilair, terugbetaald per bank.

4. Aansprakelijkheid Le Soleil Dordogne
4. Le Soleil Dordogne kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook (inclusief het zwembad), berokkend aan of door huurders van de huizen.

5. Maximale bezetting, gasten, huisdieren
5.1 U dient het maximum aantal personen van de huizen, vermeld op onze website, te respecteren. Bij overschrijding wordt u de toegang tot de huizen geweigerd.
5.2 Gasten dienen altijd te worden aangemeld en mogen geen gebruik maken van het zwembad.
5.3 Alleen volwassenen
5.4 Huisdieren: niet toegestaan

Wij raden u aan zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten